Search
Close this search box.

Donaldson TORIT DCE

Kartušni filtrirni sistemi Donaldson

Kartušni filtrirni sistemi Donaldson

Kot izumitelj kartušnih filtrirnih sistemov Donaldson Torit® zagotavlja najpopolnejši nabor kartušnih filtrirnih sistemov, ki stroškovno učinkovito povečujejo produktivnost in učinkovitost proizvodnje.

Naši sistemi kartušnih filtrov so zasnovani za zajemanje širokega spektra prašnih delcev v proizvodnih okoljih.

Aplikacije:

Vrečasti filtrirni sistemi Donaldson

Ponujamo celotno linijo zmogljivih sistemov vrečnih filtrov, ki zbirajo prah iz proizvodnih procesov. Sistemi vrečnih filtrov se že več kot 50 let uporabljajo za zbiranje industrijskega prahu in zagotavljajo celoten nabor rešitev od motečega prahu do izjemno težkih obremenitev s prahom, pri čemer se zbrani prah lahko vrne v proizvodni proces, kar zmanjša proizvodne izgube ter zagotavlja čisto in zdravo delovno okolje. Naši najbolj znani sistemi vrečnih filtrov so Dalamatic®, Unimaster® in Syvac, ki zagotavljajo čist in neprekinjen proizvodni proces.

Aplikacije:

Donaldson filtrirni sistemi za ekstrakcijo megle in dima

Napredna tehnologija, ki zajema submikronska onesnaževala – meglice in hlape pri obdelavi kovin CNC strojih. Donaldson Torit® je razvil široko paleto odsesovalnikov za zagotavljanje čistega zraka za zaposlene in čistega delovnega okolja, kot so čista tla, razmaščene delovne površine z nelepljivimi premazi.

Zbrana megla in hlapi hladilne tekočine se z napredno tehnologijo filtriranja kot kondenzat vrnejo v stroj CNC in se ponovno uporabijo v nadaljnjih delovnih procesih.

Aplikacije:

Donaldson "ATEX" Oprema

Vse po vaših željah, posvetujte se z nami!!!

Aplikacije: